Bosgouw 167
Almere-Haven

Google Beoordelingen
5.0

Je e-book is onderweg. Nu even iets anders…

Let op! Deze actie verloopt binnen:

[mCountdown id=1]

Krijg nu € 36,50 korting op je proefles

€ 61,50 nu slechts € 25,- (1,5 uur)

Dit is een eenmalige actie. Je ziet deze pagina nooit meer als je nu wegklikt.

Vul nu je gegevens in

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op om samen een datum in te plannen voor je proefles.

R

Kosteloos beëindigen

R

Bovag lid sinds 2015

R

Instructievorderingskaart

R

Ophalen & Afzetten

Cursisten die je zijn voorgegaan

Het is een leuke rijschool waar je veel leert. Mijn ervaring met deze rijschool is goed heb veel geleerd en door deze rijschool heb ik nu mijn rijbewijs bedankt lenso.
Lucas kerkhoff
Lucas kerkhoff
20:12 13 Dec 17
Een hele fijne rijschool. Lenno neemt zijn tijd om alles goed uit te leggen en doet dit op een rustige manier. Ik raad een ieder aan om bij rijschool Lenso te lessen!
Gitanjeli Heijmans
Gitanjeli Heijmans
16:34 27 Nov 17
Ik ben bij Lenso na de tweede keer afrijden geslaagd. Lenno adviseerde mij het 40 uurs pakket, maar ik nam heel eigenwijs het 30 uurs pakket. Bij mijn eerste examen was al snel duidelijk dat alle kennis er al wel was, maar het nog niet zo automatisch ging. De kennis kan er zijn alleen je moet het ook nog kunnen toepassen en daar waren die 10 uurtjes voor. Lenno heeft mij altijd op een rustige manier dingen uitgelegd, waardoor ik alles snel begreep. Lenno is echt een TOP rijinstructeur. Dankjewel Lenno
JM Metselaar
JM Metselaar
16:04 04 Nov 17
Bij Lenso ben ik in 1 keer geslaagd. Lenno kan heel goed verwoorden hoe er op het examen wordt verwacht dat je rijdt. Bij Lenso leer je rijden op het hoogste nivea!
Gian van Harten
Gian van Harten
21:16 23 Nov 17
heel goed les gegeven ;Dvraag wat je moeilijk vind.harde woorden maakt goed resultaatgeslaagd in mijn 2 keer, omdat ik eigenwijs ben dus vraaaag dan leert hij je het goed
Damian Wongsodikromo
Damian Wongsodikromo
11:50 09 Nov 17
Echt Super!Een half jaar geleden ben ik begonnen met lessen bij Lenno. Ik ben daar terrecht gekomen door advies van mijn vrienden. Die zijn hebben daar alle 5 ook gelest. Ik heb met Lenno een top tijd gehad, hij heeft mij veel geleerd en had ook veel geduld zodat ik in me eigen tempo aan de slag kon. Ook is hij erg flexibel met lessen en betalen, ik kon gemakkelijk in termijnen betalen en hij had ook alle begrip als ik het later kon betallen.Lenno zelf heeft veel kennis en hij legt de instructies makkelijk uit zodat je het snel kunt begrijpen. Vandaag ben ik geslaagd na 2 keer en mijn theorie in 1 keer. Ik raad iedereen ook aan om zijn theorie cursus die hij via een extern bedrijf aanbied ook te volgen. Ook dat is snel en voordelig, want binnen 48 uur heb je gewoon je theorie in de pocket.Lenno hartstikke bedankt voor al je tijd en moeite, en ga zo door je was echt top!Groetjes Fabian.
Fabian Meijer
Fabian Meijer
14:48 05 Sep 17
Vandaag ben ik geslaagd voor mijn auto-examen, mede dankzaam aan rijschool lenso.Ik raad iedereen rijschool lenso aan.Ze zijn flexibel, geduldzaam, en heeft er veel verstand van!Dus het is heel prettig om er te lessen.Heel erg bedankt lenno!!
Chelsea Puijk
Chelsea Puijk
18:55 11 Jan 18
Zeker een aanrader voor mensen die hun rijbewijs willen halen. Lenno legt alles goed uit en heeft geduld voor zijn leerlingen, dat verminderd de druk waardoor het leerproces wordt versoepeld!
Bobby Sahiboe
Bobby Sahiboe
09:17 15 Jan 18
Ondanks dat ik autorijden echt níet leuk vind ben ik toch gemotiveerd gekregen om met 26 weken zwangerschap mijn rijbewijs te halen!
Josephine582
Josephine582
14:49 16 Jan 18
Echt een aanrader!! Ik heb inmiddels al een tijdje mijn rijbewijs en ben nog altijd ontzettend blij dat ik mijn lessen bij autorijschool Lenso heb gevolgd.Ik heb altijd erg prettig gelest, hij had erg veel geduld en daarom kon ik alles op mijn eigen tempo uitvoeren. Hij weet waar hij het over heeft en brengt dit ook goed over. Ook is hij erg flexibel en stelt je snel op je gemak.Lenno zelf heeft ontzettend veel ervaring en weet in elke situatie wat te doen. Ik raad autorijschool Lenso en in het bijzonder Lenno zeker aan! Lenno je bent een topper! Groetjes, Sharon
Sharon Puijk
Sharon Puijk
11:30 21 Jan 18
Heel tevreden! Na 2 andere rijscholen gehad te hebben ben ik bij autorijschool Lenso terecht gekomen. Met een her examenpakket van 6 uur ben ik dit keer wél geslaagd voor mijn autorijbewijs. Rijinstructeur Brian heeft mij in een korte periode ontzettend veel geleerd. Hij had geduld en legde de instructies duidelijk uit.Alle afspraken werden netjes nagekomen en er werd alles uit de lessen gehaald. Zeker een aanrader dus!
Youssrask SK
Youssrask SK
14:25 21 Jun 18
2 weken geleden ging ik de uitdaging aan van het behalen van mijn praktijkexamen. Ik kwam terrecht bij lenso.nu via een collega van mij. Haar worden waren: hij is heel chill en legt alles heel duidelijk uit, neemt de tijd ook rustig voor je. Dus zodoende kwam ik bij lenso.nu terrecht. Ik kan het alleen maar beamen. Ik heb heel veel van mijn praktijklessen geleerd. Met name mijn rust te bewaren aangezien ik nog al snel in frustraties kon schieten. Ik had een fijne instructeur waarmee het maar mooi gelukt is om binnen 2 weken in 1x voor mijn praktijkexamen te slagen.
selina jamilla
selina jamilla
19:18 23 Jul 18
Duidelijke praktijk lessen en doelgericht.
Robert G. Christopher
Robert G. Christopher
17:52 23 Aug 18
Heb lessen gevolgd bij deze rijschool en dankzij Brian heb ik het examen gehaald. Ik voelde me heel veilig bij hem in de auto en kan je alles heel goed op verschillende manieren uitleggen. Heeft geduld, is relaxed en kan goed lachen in de auto wat ook belangrijk is! Een echte aanrader dus!
Benjamin van der Neut
Benjamin van der Neut
11:45 29 Aug 18
Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald dankzij Brian! Hij heeft mij goede tips gegeven tijdens het lessen en die hebben mij zeker wel geholpen. Daarnaast hebben we ook gezellig gekletst en reed ik in een BMW, wat ik erg leuk vond.
Yamilla van Someren
Yamilla van Someren
12:07 29 Aug 18
Na iets langer dan een half jaar gelest te hebben bij Brian heb ik in 1x m'n rijbewijs gehaald bij rijschool Lenso. Streng maar rechtvaardig waren de lessen van Brian, zonder hem was het niet gelukt, uiteraard. Bedankt voor de goede en heldere lessen. Een echte aanrader!!groet Felix
Marc Bakker
Marc Bakker
13:55 30 Aug 18
ik heb mijn rijbewijs in 2x keer gehaald bij lenso. ik heb zelf een leuke tijd gehad met Brian die mij op een leuke, duidelijke en rustige manier alles heeft uitgelegd zeker een aanrader!
cesario busso
cesario busso
14:25 31 Aug 18
Bij Lenso een herexamen pakket genomen van 6 uur en geslaagd!! Dankzij de leuke en leerzame lessen van Brian! Hij heeft mij super veel geleerd in een korte tijd en legt alles duidelijk uit.Bedankt voor alles Brian!
Amelia Rossalina
Amelia Rossalina
19:55 20 Sep 18
I took a 9hrs package and pass the test in 1 go. Brian is very relax, explains all you need to know and it's very positive. Thank you!
Cecilia Avis-Lozada
Cecilia Avis-Lozada
15:45 28 Sep 18
Goede rijschool met een hele fijne, rustige, geduldige en gezellige instructeur. Bedankt Lenno voor de lessen namens Anna!
Wendy Verdooren
Wendy Verdooren
18:09 16 Oct 18
Erg prettige rijschool , heb heel veel tijdens mijn rijlessen geleerd. Lenno is erg geduldig en dat geeft je een prettig gevoel in de auto. Ik zou het iedereen aanraden om hier te komen lessen. Nogmaals bedankt!
Roshnie
Roshnie
13:58 10 Dec 18
Super fijne rijschool! Ik heb met veel plezier hier lessen gevolgd en daardoor ook veel geleerd. Zeker een aanrader ? Lenno heel erg bedankt! Groet, Naomi
naomi ahrens
naomi ahrens
21:35 11 Feb 19
Rijschool Lenso is een fijne rijschool waar je goed contact hebt met je instructeur, zowel zakelijk als sociaal. De lessen waren logisch ingericht en er werd goed naar je geluisterd, zelfs (en vooral) als het niet goed ging. Persoonlijk vond ik dat ik veel op moest schrijven of dat er veel werd gepraat, terwijl ik gewoon wilde rijden. Als je dit fijn vindt, zou ik de rijschool zeker weten vijf sterren geven. Mij lag het alleen minder.Woon je in Almere en wil je je rijbewijs halen met een vriendelijke en doelgerichte rijschool, dan is Lenso zeker een aanrader!Groetjes, Ian
Ian Eikelenboom
Ian Eikelenboom
11:17 31 Mar 19
Top rijschool werd prima behandeld hellemaal top!
Gianni Loe Mie
Gianni Loe Mie
08:57 08 Jul 19
5 maanden geleden begonnen met lessen en met dank aan Lenno in één keer geslaagd! Super blij mee natuurlijk. 🎉Veel geleerd en nu moet ik het op eigen kracht doen wat zeker gaat lukken dankzij de goede lessen die ik had! 💪🏼Met Lenno kon je lachen en veel leren. Dus was zeker wel gezellig, een aanrader voor iedereen. 😊Lenno, bedankt voor de lessen! Groetjes, Rachel.
Rachel Puijk
Rachel Puijk
17:12 08 Jul 19
Ontzettend blij met me rijbewijs. Hele fijne lessen. Veel geduld met me gehad en alles goed uitgelegd. Bedankt voor de gezellige tijd en voor alle vertrouwen!
Myrthe Buhrs
Myrthe Buhrs
05:14 10 Jul 19
Goede rijschool! Veel geduld en legt goed uit!
Joy ce
Joy ce
07:23 30 Jul 19
Gelest bij Brian. Waren goeie en gezellige lessen! Hij is een geduldige en bekwame instructeur.
Jorine Geertsema
Jorine Geertsema
09:34 12 Aug 19
The best driving school you could find in Almere. I was able to develop driving skills super fast and passed my exam with the first try. Not only I learned how to drive, I learned how to be safe to myself and to others. Thank you very much Brian! You are the best!
Ujin Lkh
Ujin Lkh
10:16 08 Oct 19

Hallo! Klik op onze rijschool en wij appen je zo snel mogelijk terug.

Stuur een bericht via WhatsApp